dinsdag 28 april 2015

Workshop Juliana Wiklund | Playful Heart | Leersum

Een heel weekend in het teken van families/gezinnen en Beloved. Juliana ontwikkelde speciaal met de Beloved techniek een mooie serie invites speciaal gericht op gezinnen en kinderen.
Het belangrijkste onderdeel van het geheel is toch wel het vertrouwen en tijdens de shoot met ons demo gezin werd dat maar weer eens meer dan duidelijk.

Eerste verlegen en een beetje schuw maar nadat het stukje "trust" was geweest kon Juliana de kids alles laten doen. Wat een geweldige techniek.

En jaaa, ik heb het ook al weer eens moeten toepassen. Ik had hier een klein meisje met haar vader en ze bleef zich maar schuil houden achter die lange benen. Maar toen kwam de magical bag tevoorschijn. Nieuwsgierig als ze was hebben we eerst kennis gemaakt met de uil, heerlijk en zo zacht. Daarna ging de shoot super.

Echt zoveel geleerd. Super en super bedankt Juliana dat je naar Nederland bent gekomen en het is echt voor herhaling vatbaar.  Hoop dat we je nog eens naar Nederland kunnen halen voor een onvergetelijke workshop en anders komen wij gewoon naar Zweden.

www.yvettevlaar.nl












Geen opmerkingen:

Een reactie posten