zondag 5 juli 2015

JacobJan & Marijke | Bruidsreportage | Hoogwoud/Spanbroek

Op 15 mei trouwde JacobJan en Marijke. Wel een heel bijzondere dag want dat is ook mijn eigen trouwdag.
Uiteraard begin ik bij JacobJan thuis. Hij heeft zichzelf in het pak gehesen en zijn twee zusjes mochten daarbij ook nog even helpen.
Daarna door naar Marijke. We zochten even een mooi plekje om de trouwjurk op te hangen en vonden dat aan de andere kant van de weg. Gewoon de boom bij de vijver maar daar zwierde die mooie bruidsjapon super uit.

Met een prachtige auto kwam JacobJan zijn Marijke ophalen en de eerste blik is altijd onvergetelijk.
Omdat ik het altijd zo vol vind als dat zo even bij de voordeur plaatsvind zijn we naar de achtertuin verhuisd. JacobJan met zijn rug naar Marijke en toen snel Marijke uit huis gehaald. Bij haar JA mocht hij omdraaien. En die momenten mogen gewoon een half uur duren.

Snel op de weg terug naar JacobJan. Een mooi gedekte tafel voor hun trouwdag stond klaar en daarna was het tijd voor de bruidsreportage. Zijn ouders hebben een prachtige tuin dus eerst hebben we daar wat foto's gemaakt. Dat wurmen in zo'n auto kost altijd even wat tijd maar het ging Marijke super af.
De volgende fotosessie was bij het Theaterkerkje in Wadway.
Maar omdat het zonnetje volop scheen moeten we ook wat schaduwplekjes opzoeken dus ook even bij de prachtige wilgenbomen aan de zijkant van het weggetje. 

Tijd om te trouwen en het JA woord te zeggen. Wat gaat zo'n dag toch vlug.  Bij het Oude Raadhuis in Spanbroek werden emotionele toespraken gehouden en uiteindelijk bezegeld met een kus en de trouwringen.

Het feest kon gevierd worden. Als thema kleur voor hun trouwdag hadden JacobJan en Marijke oranje gekozen en in de avond kwamen daar een bonte mengeling van oranje mensen aan die allemaal een superfeest hebben gehad.

Heel veel geluk en liefde in de toekomst en geniet samen van alle mooie dingen.

Veel liefs Yvette

www.yvettevlaar.nl



























































Geen opmerkingen:

Een reactie posten