maandag 16 november 2015

Bianca Mooij | Familiereportage aan de zee | Egmond aan Zee

Je kan het je nu bijna niet meer voorstellen nu de winter steeds meer naar Nederland komt maar eind augustus was het nog prachtig weer en konden we heerlijk naar het strand.
Bianca en Erwin wilde weer even nieuwe foto's samen met hun zoontjes Luuk van 4 jaar en Finn van 1 jaar oud. Gewoon relaxed en heerlijk onbevangen, dus gingen we naar het strand.
Het strand van Egmond is ongeveer 10 minuten lopen bij hun huis vandaan dus we gingen lekker wandelen.
Eenmaal op het strand vond Luuk de zee machtig interessant en was er niet meer bij weg te slaan. Gewoon spelen op het strand met water en zand is iets waar je kinderen heeeeel gelukkig mee maakt. Niets moest en alles mocht. Kinderen van 1 jaar kun je ook nog heel slecht sturen en daarom stel ik vaak meer vragen aan de papa en mama waardoor we een fantastisch gezinsportret hebben gemaakt.
Het was echt genieten dus op naar het voorjaar zodat ik nog veel meer van dit soort mooie strandreportages kan maken.


Op zoek naar een fotograaf voor het vastleggen van jouw familie of gezin? Yvette Vlaar Fotografie biedt portretsessies voor kinder-en of gezinnen/families in Noord Holland of waar je ook maar wilt.
Laat mij ook jullie ongedwongen en spontaan op de foto zetten met de Beloved techniek. Mail me vandaag nog om plannen te maken voor jullie eigen sessie.
Zorg voor de herinnering !!!
























Geen opmerkingen:

Een reactie posten