maandag 2 november 2015

Familie Kreuk | Familiefotografie | Streekbos Bovenkarspel

Joke nam contact met mij op voor een leuke familiesessie. Dat was al ruim voor de vakantie want er is altijd 1 dag in het jaar en dan komt de hele familie bijeen en dan moest ook de foto worden gemaakt. En zo hadden we dus een afspraak gemaakt voor augustus.
Eerst zouden de foto's in hun eigen tuin worden genomen maar na overleg toch maar besloten om naar het Streekbos te gaan. Daar hebben we lekker de ruimte en geen last van storende elementen.

Toen ik aankwam was de hele familie al bij elkaar en hadden ze al lekker koffie gedronken. We konden dus gelijk starten met de shoot. En wat was het weer gezellig.
Vooral als je dan een vraag stelt en de oudste dochter antwoord dat het vroeger altijd zo gezellig was met haar vader op het voetbalveld waar ze iets van lootjes mochten verkopen. Geweldig om deze herinneringen weer op te halen en ook heel leuk om te horen.


Op zoek naar een fotograaf voor het vastleggen van jouw familie of gezin? Yvette Vlaar Fotografie biedt portretsessies voor kinder-en of gezinnen/families in Noord Holland of waar je ook maar wilt.
Laat mij ook jullie ongedwongen en spontaan op de foto zetten met de Beloved techniek. Mail me vandaag nog om plannen te maken voor jullie eigen sessie.
Zorg voor de herinnering !!!



















Geen opmerkingen:

Een reactie posten