zaterdag 29 oktober 2016

Francesco en Elke | Wedding Moments | Enkhuizen

Bruidsreportage: 24 juni 2016

Wat een mooie bruiloft was dit, vol met internationale mensen. Francesco komt oorspronkelijk uit Italië maar na een studie in Nederland waarbij hij Elke leerde kennen, is hij nooit meer terug gegaan. Nu moest er dus een bruiloft komen in zowel Nederland als Italië.

Veel familie uit Italië was overgekomen en logeerde in diverse locaties in Enkhuizen. Zo ging Francesco zich ook verkleden in het kleine bed en breakfast waar ook zijn ouders en zus logeerde.

Vele plannen waren er gemaakt om op mooie locaties in Enkhuizen foto's te maken. Helaas gooide het weer een beetje roet in het eten. Gelukkig konden we naar het buitenmuseum en net toen we daar klaar waren, kwamen de eerste druppeltjes te voorschijn. In een kleine miezer kwamen Francesco en Elke uiteindelijk aangelopen bij De Drom waar de ceremonie plaats zou vinden. Wat mooi en warm allemaal. Ook de ambtenaar probeerde nog even wat italiaans te spreken om iedereen welkom te heten.

Na afloop was er eigen gemaakte prosecco van de wijngaard van de ouders van Francesco. In juni volgde er nog een hele mooie bruiloft in deze wijngaard. Helaas was ik al geboekt voor een andere bruiloft anders had ik direct met ze meegevlogen.

Wil je ook zo'n prachtige bruidsreportage neem dan contact op:
www.yvettevlaar.nl | info@yvettevlaar.nl | 06-42319621




















Wil je de hele slideshow kijken klik dan hier:
https://vimeo.com/179565666


Bruidsjurk
Het Boudoir van Lijfstyle
http://www.hetboudoir.nl/
Pak Bruidegom
Van Tilburg
http://www.vantilburg.nl/nistelrode/
Bloemen
Natuurlijk bij Hans
http://www.hanslaan.nl/
Make-up/haar
Sandra Bakker

Ringen/sieraden
Italie

Locatie ceremonie
Cultureel centrum de Drommedaris


Geen opmerkingen:

Een reactie posten