vrijdag 29 juli 2016

Bart en Yana | Beloved Moments | Rosmalen

Bij de workshops Moment Design/Beloved doe ik ook altijd "live" een shoot met een koppel en soms tref je echt een prachtig paar en de meest ideale omstandigheden.
Overdag hadden we hevige buien maar op het moment dat de shoot moest plaatsvinden kwam er een heerlijk zonnetje door. In het mooie bos kwam dat nog extra tot z'n recht en met Bart en Yana als koppel kon het al niet meer stuk.

Bart en Yana hadden elkaar leren kennen door een datingsite en ik geloof nu dat deze site's super kunnen koppelen, want wat paste deze twee mensen goed bij elkaar. Zoveel geluk en liefde en vooral plezier in hun relatie. Het was zo mooi om dat te mogen vastleggen.

We hadden Bart gevraagd of hij een klein liefdesbriefje zou willen schrijven voor Yana. Hij had tegen haar echter verteld dat hij een goocheltruc moest doen en hield het goed geheim. Op het moment dat het briefje te voorschijn kwam was het ook een hele verrassing wat er op stond maar ohhh wat was dat weer zo'n heerlijk moment.

Wil je ook zo'n mooie fotoshoot van jullie twee, gewoon zoals jullie zijn, met alle liefde en plezier.... Neem dan contact op want ik leg het graag voor jullie vast.
www.yvettevlaar.nl





















Wil je deze serie in een slideshow bekijken klik dan hier:
https://vimeo.com/176711569

Geen opmerkingen:

Een reactie posten